|
Ambachtelijke kaaskroketten (2 stuks) |
Duo van kaas- en garnaalkroket |
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks) |
Carpaccio van rundsvlees – rucola – pijnboompit – Parmezaan - tomaat |
Scampi's (6 stuks) - lookboter |
|
Pasta – groenten – veggieballetjes - roomsaus |
Salade – kip – spek - champignons |
Scampi’s (8 st.) op zuiderse wijze |
Ambachtelijke kaaskroketten (3 stuks) |
Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks) |
Ierse entrecote (Angus beef rib-eye ± 350 gram) |
Rundvleesbrochette (Belgisch witblauw) |
Gebakken Noordzeetong |
|
Warme appelstrudel - ijs – slagroom |
Coupe Vanille |
Dame Blanche |
Coupe Advocaat |
Chocolademoelleux – ijs - slagroom |
Coupe aardbeien (seizoen) |
|
Keuze uit voor-, hoofd-, en nagerecht naar gelang het seizoen |